"Vorbe de duh" - CEDO
Proceduri juridice externe iniţiate de Agache - Plângerea 2712/02 de la CEDO
Răzvan Horaţiu Radu
03 Decembrie 2007:  în ziarul Telegraf:  < Pe de altă parte, reprezentantul statului român în faţa Curţii de la Strasbourg susţine că trebuie evidenţiat faptul că România nu are cea mai dificilă poziţie în fata Curţii de la Strasbourg, iar încălcările Convenţiei a Drepturilor Omului care sînt reproşate autorităţilor de la Bucureşti „nu sînt cele mai grave posibile. De exemplu, nu avem condamnări pe articolul 2 din Convenţie, care protejează dreptul la viaţă. Ori, acest articol garantează însăşi viaţa, în timp ce celelalte, garantează calitatea vieţii.">

Răzvan Horaţiu Radu
20 Octombrie 2007: " Le Gouvernement exprime son regret pour le décès de l'antécesseur des requérants"
 

Există frunze care nu cad, oricât de puternic ar fi vântul. Există clipe, oameni şi fapte care nu se uită, chiar dacă uitarea este o lege a firii.

Acest site îşi propune să prezinte opiniei publice informaţii despre uciderea colonelului post-mortem Agache Aurel, procesul care s-a desfăşurat în perioada cuprinsă între 09 februarie 1998 şi 26 martie 2001, procesele de revizuire dintre anii 2007-2013, precum şi aspectele ce au apărut în ultimii 24 ani, atât în ceea ce priveşte latura politică, juridică, a executării sentinţei atât pe latura penală cât şi civilă pe teritoriul României şi Republicii Ungaria, cât şi procedurile juridice desfăşurate la CEDO şi nu în cele din urmă în ceea ce priveşte manipularea practicată de către grupul de interese care îi reprezintă pe criminali.

Cazul Uciderii Colonelului Post Mortem Agache Aurel