Avocata Mariana Ştefan
Proceduri juridice externe iniţiate de Agache - Plângerea 2712/02 de la CEDO

D-na avocat Mariana Ştefan este avocata familiei Agache în procedura de la CEDO


Curtea Europeana a Drepturilor Omului ne-a solicitat ca, până pe data de 25 ianuarie 2008, să ne alegem un avocat care să ne reprezinte în aceasta procedură.
Familia Agache s-a hotărât să ceară sprijinul doamnei Ştefan Mariana, avocat din Baroul București, care a acceptat fără să ezite. 
Doamna Ştefan Mariana este un avocat important din Baroul Bucuresti şi în cursul anului 2006 a fost pe locul 10 in sondajul efectuat de postul de televiziune Realitatea TV in cadrul emisiunii "10 pentru Romania".
S-a implicat în numeroase procese de notorietate. Criteriul de selecție a fost valoarea profesionala şi morală precum şi neimplicarea politică.

Momentul semnării contractului de asistenţă judiciară Mariana Ştefan şi Agache Aurel Dionisie

P.S.: Pentru persoanele care doresc să o contacteze pe doamna avocat.

Nu mai dețin numărul de telefon al distinsei doamne avocat.

Despre domnia sa găsiți Informații publice cu caracter profesional  pe adresa de internet a Baroului București: 

http://www.baroul-bucuresti.ro/index.php?w=definitivi&t=STEFAN+I.+MARIANA

 

Există frunze care nu cad, oricât de puternic ar fi vântul. Există clipe, oameni şi fapte care nu se uită, chiar dacă uitarea este o lege a firii.

Acest site îşi propune să prezinte opiniei publice informaţii despre uciderea colonelului post-mortem Agache Aurel, procesul care s-a desfăşurat în perioada cuprinsă între 09 februarie 1998 şi 26 martie 2001, procesele de revizuire dintre anii 2007-2013, precum şi aspectele ce au apărut în ultimii 24 ani, atât în ceea ce priveşte latura politică, juridică, a executării sentinţei atât pe latura penală cât şi civilă pe teritoriul României şi Republicii Ungaria, cât şi procedurile juridice desfăşurate la CEDO şi nu în cele din urmă în ceea ce priveşte manipularea practicată de către grupul de interese care îi reprezintă pe criminali.

Cazul Uciderii Colonelului Post Mortem Agache Aurel